Top Ad unit 728 × 90

Windows 10, άλλη μια ενημέρωση που αποτυγχάνει

Oι αθροιστικές ενημερωμένες των Windows 10 είναι μια αρκετά αμφιλεγόμενη πρακτική της εταιρείας. Σίγουρα εξυπηρετεί αρκετούς χρήστες που τρέχουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, αλλά την ίδια στιγμή, είναι εφιάλτης για άλλους που δεν μπορούν να τις εγκαταστήσουν.
Πρόβλημα υπάρχει και για αυτούς που δεν επιθυμούν να εγκαταστήσουν όλο το πακέτο, ή να απεγκαταστήσουν κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση.
Ας μιλήσουμε όμως για την KB3197954 η οποία κυκλοφόρησε για τους χρήστες των Windows 10 την περασμένη εβδομάδα. Η ενημέρωση φαίνεται ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε πάρα πολλά συστήματα και ο λόγος δεν έχει καθοριστεί ακόμα από την Microsoft. Windows 10 patch Windows 10
   
Οι δημοσιεύσεις στο forum της Microsoft δείχνουν διάφορα προβλήματα με την συγκεκριμένη αθροιστική ενημερωμένη (KB3197954). Οι χρήστες αναφέρουν ότι παγώνει το σύστημα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, εμφανίζεται η χαρακτηριστική «ατάκα»: “failing to install” ή «Αποτυχία εγκατάστασης.»
“Installation Failure: Windows failed to install the following update with error 0x800F0922: Update for Windows (KB3197954).”
«Η εγκατάσταση ξεκινά μια χαρά, αλλά κατά την επανεκκίνηση εμφανίζει ότι η εγκατάσταση απέτυχε. Το ιστορικό ενημερώσεων των Windows αναφέρει μόνο το «Αποτυχία εγκατάστασης.» γράφει ένας χρήστης στο forum.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απάντηση από την Microsoft. Όμως μετά από μία εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το Patch της Τρίτης, οπότε η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει νέες αθροιστικές ενημερώσεις, που ίσως επιδιορθώσουν το πρόβλημα.
Πηγή: Secnews
http://www.trelokouneli.gr/windows-10-allh-mia-enhmerosh-pou-apotugchanei/
Windows 10, άλλη μια ενημέρωση που αποτυγχάνει Reviewed by Team on 7:20 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.