Top Ad unit 728 × 90

Apple και Deloitte ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Apple και η Deloitte ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, ώστε να βοηθήσουν τις εταιρείες να μετασχηματίσουν εύκολα τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται, μεγιστοποιώντας την ευκολία στη χρήση και την ασφάλεια που φέρνει η πλατφόρμα iOS στο χώρο εργασίας, μέσω των iPhone και iPad.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως μέρος της κοινής προσπάθειας, η Deloitte δημιουργεί μία πρώτη στο είδος της ομάδα για την Apple με πάνω από 5.000 στρατηγικούς συμβούλους, οι οποίοι εστιάζουν αποκλειστικά στο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται κατά μήκος ολόκληρης της εταιρείας, από τα τμήματα που έρχονται σε επαφή με τον πελάτη, όπως το λιανικό εμπόριο και τις προσλήψεις, μέχρι τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, διαχείρισης αποθεμάτων και συστημάτων υποστηρικτικών υπηρεσιών.
Επιπλέον, η Apple και η Deloitte θα συνεργαστούν και στην ανάπτυξη μίας νέας υπηρεσίας του τμήματος παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών της Deloitte, η οποία θα ονομάζεται EnterpriseNext και είναι σχεδιασμένη, για να βοηθά τους πελάτες να επωφελούνται στο έπακρο από τις δυνατότητες των hardware, software και των υπηρεσιών στον εργασιακό χώρο του οικοσυστήματος iOS. Η νέα υπηρεσία θα βοηθήσει τους πελάτες να ανακαλύψουν τις δυνατότητες υψηλών αποδόσεων στους κλάδους τους και γρήγορα να αναπτύξουν προσαρμοσμένες λύσεις, μέσω της ταχείας κατασκευής πρωτοτύπων.
   
Η υπηρεσία EnterpriseNext του τμήματος συμβουλευτικών υπηρεσιών της Deloitte θα παρέχει στις επιχειρήσεις τεχνογνωσία που θα καλύπτει περισσότερους από 20 κλάδους και θα προσφέρει στους πελάτες:
– EnterpriseNext Value Maps για iOS, ώστε να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες υψηλών αποδόσεων για τα iPhone και iPad στους κλάδους τους, να ευθυγραμμίσουν τις λύσεις των κινητών τους και να ιεραρχήσουν τους ψηφιακούς τους πόρους.
– EnterpriseNext Εργαστήρια για iOS, για να πάρουν γρήγορα ιδέες από πρωτότυπα, προκειμένου να δημιουργήσουν εξατομικευμένες λύσεις iOS.
– Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και μηχανικοί iOS, οι οποίοι στεγάζονται μέσα στα Deloitte Digital Studios σε όλο τον κόσμο, βοηθούν στη δημιουργία εφαρμογών που μπορούν να υιοθετηθούν εύκολα, να είναι υψηλής ποιότητας να ενσωματώνονται άψογα στις υπάρχουσες επιχειρηματικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των ERP, CRM, analytics και HR.

http://www.trelokouneli.gr/apple-kai-deloitte-enonoun-tis-dunameis-tous/
Apple και Deloitte ενώνουν τις δυνάμεις τους Reviewed by Team on 7:36 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.