Top Ad unit 728 × 90

Σία Κοσιώνη: Δείτε τη με μαγιό στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της-Νέες φωτογραφίες



Μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές για τη Σία Κοσιώνη. Σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη και η ευτυχία της δεν περιγράφεται.

























Πριν από δυο μήνες και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι και η Σία Κοσιώνη με φουσκωμένη την κοιλίτσα της μέσα στο λευκό νυφικό της, ανέβηκε τα σκαλιά της μικρής εκκλησίας σε κλίμα συγκίνησης, σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.








Ο γάμος της καλής της φίλης αλλά και συναδέλφου στο ΣΚΑΪ, Άννας Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη στην Αντίπαρο το περασμένο Σάββατο στάθηκε μια θαυμάσια αφορμή για τη δημοσιογράφο και τον σύζυγό της να περάσουν λίγες ημέρες κοντά στην θάλασσα.














 http://www.peoplegreece.com/article/sia-kosioni-dite-ti-magio-ston-8o-mina-tis-egkimosinis-tis-nees-fotografies/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
Πηγή φωτογραφιών: You
Σία Κοσιώνη: Δείτε τη με μαγιό στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της-Νέες φωτογραφίες Reviewed by Team on 11:50 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.