Top Ad unit 728 × 90

Ξόδεψε πάνω από 50.000€ σε πλαστικές και κατάντησε έτσι!

Μία Γερμανίδα αεροσυνοδός έχει ξοδέψει πάνω από £50,000 σε επεμβάσεις σε μία προσπάθεια να μεταμορφώσει τον εαυτό της σε “Eξωτική Μπάρμπι”. Η Martina Big, που λέει πως είναι 28 και το στήθος της έχει μέγεθος 32S, χρησιμοποιεί ενέσεις μαυρίσματος για να πετύχει αυτό το σκούρο χρώμα στο δέρμα της.

Η Martina, που ισχυρίζεται πως έχει το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη, έχει μοναδικά εμφυτεύματα που μπορούν να μεγαλώσουν σε μέγεθος με ενέσεις αλατιού – και λέει πως σχεδιάζει να ξοδέψει και άλλα χρήματα σε επεμβάσεις παρά την ήδη ακραία εμφάνισή της.

Η εθισμένη στο μαύρισμα κάποτε ήθελε να μοιάσει στην Pamela Anderson ή την Katie Price αλλά από τότε πιστεύει πως δεν έχουν αρκετές καμπύλες και λέει πως θέλει να γίνει όσο σκουρόχρωμη γίνεται.

Η Martina ξεκίνησε τις επεμβάσεις του 2012, όταν ο φίλος της της πρότεινε να ξεκινήσει το μόντελινγκ. Εννιά εβδομάδες πριν, είχε κάνει και τις πρώτες τις ενέσεις μελανίνης που της είχαν δώσει μία σκούρα απόχρωση. Από τότε ήθελε να γίνεται όλο και πιο σκούρα και να δει ποιο είναι το όριο.












“Μου αρέσει η αντίθεση του ξανθού ίσιου μαλλιού μου και του σκούρου χρώματος στο δέρμα μου. Μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου. Μπορώ να δω τα μεγάλα τους μάτια και τα σοκαρισμένα τους πρόσωπα όταν με βλέπουν.”

Λέει πως δεν θέλει να γίνει μαύρη, αλλά μία “μοναδική και εξωτική Μπάρμπι.” Επίσης λέει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει τις ενέσεις μαυρίσματος.

“Αρχικά οι θαυμαστές μου δεν μπορούσαν να με καταλάβουν γιατί δεν είχαν ξαναδεί ένα λευκό κορίτσι να αλλάζει το δέρμα του σε τόσο σκούρο μαύρο στο παρελθόν. Τώρα όμως το έχουν συνηθίσει και είναι ενθουσιασμένοι όπως και εγώ.”

Λέει πως δεν προσπαθεί να αλλάξει φυλή και πως δεν πρόκειται να αλλάξει το χρώμα των φρυδιών ή των ματιών της, λέγοντας πως είναι τα μόνα που θέλει να κρατήσει φυσικά.

Αρχικά, είχε σχεδιάσει να κάνει τις επεμβάσεις για να τονίσει το μπούστο και τα χείλια της, αλλά γρήγορα κατάλαβε πως είχε εθιστεί στο να θέλει να αλλάξει το σώμα της με παράξενους τρόπους.

 ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ....





http://www.trelokouneli.gr/xodepse-pano-apo-50-000-se-plastikes-kai-katanthse-etsi-deite-omos-pos-itan-prin-tha-sokaristeite/
Ξόδεψε πάνω από 50.000€ σε πλαστικές και κατάντησε έτσι! Reviewed by Team on 3:39 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.