Top Ad unit 728 × 90

Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πώς η επίσημη σελίδα του ”Survivor” επιβεβαίωσε τον δεσμό τους

Μπορεί το Survivor να σαρώνει σε τηλεθέαση, ωστόσο ένας είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού και… όχι μόνο. Αυτός είναι φυσικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έχει κατακτήσει όπως φαίνεται την συμπαίκτρια του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Οι σκληρές δοκιμασίες, το πάθος των παικτών των δύο ομάδων να κερδίσουν τους αγώνες για να πάρουν το έπαθλο ή να εξασφαλίσουν την ασυλία, αλλά και οι λογομαχίες ανάμεσά τους κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Τα τελευταία 24ωρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος –ο παίκτης που μετακινήθηκε από την ομάδα των μαχητών σε εκείνη των διάσημων- και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη-αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ-  είναι μαζί και ερωτευμένοι.





Λίγο αργότερα, μια φωτογραφία που ανέβηκε σε λογαριασμό του Survivor στο Instagram επιβεβαίωσε τις φήμες! Η φωτογραφία δείχνει στιγμιότυπο από το παιχνίδι με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται και η λεζάντα να γράφει: «Το Survivor ένωσε δύο υπέροχους ανθρώπους! Γιώργο και Ευρυδίκη να είστε πάντα ευτυχισμένοι!».

Η φωτογραφία λίγο αργότερα αφαιρέθηκε.


Γιώργος Αγγελόπουλος – Ευριδίκη Βαλαβάνη: Πώς η επίσημη σελίδα του ”Survivor” επιβεβαίωσε τον δεσμό τους Reviewed by Team on 7:32 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.