Top Ad unit 728 × 90

Η Φρόσω στον τάφο του Παντελίδη μια μέρα μετά το σημείωμα-φωτιά

Τα αναπάντητα έpωτήματα γύρω από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη τρεισήμισι μήνες μετά δίνουν και παίρνουν. Η Φρόσω Κυριάκου  είναι ίσως το πρόσωπο γύρω από το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου το οποίο έχει δεχτεί απειλές εναντίον της ίδιας της της ζωής και για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο.
Σάλος ξέσπασε από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το σημείωμα-φωτιά που βρέθηκε στον τόπο που ο Παντελής έχασε τη ζωή του, το οποίο απέδιδε ευθύνες στην ίδια αλλά και στη Μυρσίνη Αρναούτη . Ωστόσο εκείνη για ακόμη μια φορά επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο της σιωπής. Όπως έκανε και όταν βγήκαν και πριν λίγο καιρό κάποιοι φίλοι του τραγουδιστή που ισχυρίζονταν πως εκείνη ήταν η οδηγός του τζιπ .

Την ώρα ωστόσο που οι εξελίξεις τρέχουν εκείνη προτίμησε να απαντήσει σε όλα αυτά με έναν διαφορετικό τρόπο. Έτσι  λίγη ώρα πριν τελεστεί το τρισάγιο του Παντελή  βρέθηκε στον τάφο του προκειμένου να τιμήσει το φιλαράκι της με τον δικό της τρόπο. Τα όσα πέρασαν μαζί θα τους ενώνουν για πάντα και ούτε ο θάνατος δεν μπορεί να τα σβήσει. Έτσι σήμερα το πρωί, όπως αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας η Φρόσω πέρασε τις πόρτες του κοιμητηρίου Μεταμόρφωσης.




Ντυμένη στα μαύρα και με το κεφάλι σκυμμένο κάτω -θέλοντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα- κατευθύνθηκε στο μνήμα του Παντελίδη. Αντικρίζοντας την φωτογραφία του, έσκυψε τη φίλησε και ξέσπασε σε δάκρυα. «Παντελή συγγνώμη που δεν μπόρεσα να σώσω», ψέλλιζε ξανά και ξανά η 21χρονη όπως αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας. Συνοδευόμενη από μια καλή της φίλη έκατσε εκεί με το βλέμμα της να είναι κενό. Κοίταζε το μνήμα μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το τι έχει γίνει. Για εκείνη ο Παντελής δεν είναι νεκρός.
Γνωρίζοντας πως η παραμονή της στο νεκροταφείο θα αποτελούσε θέμα συζήτησης και ενδεχομένως αφορμή να ξεσπάσουν εναντίον της επιθέσεις δεν έκατσε παρά μόνο για μερικά λεπτά. Παρότι ξέρει πως δεν μπορούσε να αποτρέψει τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα δεν σταματά να παρακαλά τον Θεό να γύριζε ο χρόνος πίσω.

 Youweekly.gr
http://davidavramidis.eu/froso-ston-tafo-tou-pantelidi-mia-mera-meta-simioma-fotia-panteli-syngnomi-pou/#
Η Φρόσω στον τάφο του Παντελίδη μια μέρα μετά το σημείωμα-φωτιά Reviewed by Team on 11:03 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.