Top Ad unit 728 × 90

Η Harley Quinn θα έχει μαζί Catwoman και Poison Ivy στην επόμενη ταινία της

Η σόλο ταινία της Harley Quinn δε θα είναι και τόσο σόλο.


Ανεξάρτητα από το αν σου άρεσε το ‘Suicide Squad’ ή όχι, βάσει πιθανοτήτων θα σου άρεσε η επιλογή της Margot Robbie για τη Harley Quinn, αλλά και η απόδοσή της στην ταινία. Η δημοτικότητα του χαρακτήρα πριν καν περάσει από τη μεγάλη οθόνη ήταν τεράστια και το βάρος για τη Robbie μεγάλο, οπότε το γεγονός ότι δεν μας απογοήτευσε παρότι το σενάριο δεν την υπηρετούσε πάντα, έκανε τους φαν της DC πολύ δίκαια χαρούμενους.


Πόσο μάλλον όταν η Robbie έχει όλη την όρεξη να συνεχίσει την ιστορία της Harley, όχι μόνο σε επόμενες ‘Suicide Squad’ ταινίες, αλλά και σε σόλο ταινίες του χαρακτήρα. Όταν έλεγε ότι θα μπορούσε να παίζει τη Harley για πάντα, μάλλον το εννοούσε με λίγα λόγια.
Τώρα θα έχει και την ευκαιρία να έχει μεγαλύτερο λόγο πάνω στις επόμενες κινήσεις, μιας που η εταιρεία παραγωγής της έχει κλείσει συμφωνία με τη Warner Bros. και σίγουρα θα ανακατευτεί σε ό,τι έχει να κάνει με την ίδια.
Μπορεί να μην έχουμε καταλάβει αν η σόλο της ταινία και η ταινία για τα ‘Birds of Prey’ που έχει ακουστεί ότι θέλει να ετοιμάσει η DC, είναι στην ουσία το ίδιο πρότζεκτ που συνεχώς μεταβάλλεται, αλλά τώρα ξέρουμε στα σίγουρα ότι όπου πάει η Harley, θα πάνε και οι φίλες της Catwoman και Poison Ivy. Η ταινία θα πάρει το όνομα του ομώνυμου τίτλου που είχαν τα αντίστοιχα κόμικ για την παράνομη παρέα της Gotham, ‘Gotham City Sirens’, και τα υπόλοιπα θα τα γράψει η ιστορία.
Το μοναδικό νέο που ίσως θα απογοητεύσει μερίδα του κοινού, είναι ότι η ταινία θα γυριστεί από τον David Ayer, σκηνοθέτη και του ‘Suicide Squad’. Μπορεί αυτή βέβαια να είναι και η ευκαιρία του να αναπτύξει την Harley με τρόπους που δε μπορούσε σε μια εισαγωγική ταινία και μάλιστα ανάμεσα σε άλλους εμβληματικούς γυναικείους χαρακτήρες.
Μιας που μιλάμε γι’ αυτές όμως, ποια φαντάζεσαι στον ρόλο της Catwoman και της Poison Ivy;


 http://www.oneman.gr/pop-code/t/cinema/h-harley-quinn-tha-exei-mazi-catwoman-kai-poison-ivy-sthn-epomenh-tainia-ths.4431784.html
Η Harley Quinn θα έχει μαζί Catwoman και Poison Ivy στην επόμενη ταινία της Reviewed by Team on 10:40 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.