Top Ad unit 728 × 90

O Mr Κολλαγόνο σε ρόλο χωροφύλακα

Εκτός από διοργανωτής της αστείας και αποτυχημένης συγκέντρωσης των #παραιτηθείτε, ο επιχειρηματίας Γ. Τσουκαλαδάκης, γνωστός και ως «Mr. Κολλαγόνο«, λειτουργεί και ως μπάτσος.

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου
 Και ζητάει ταυτότητες, όπως έκανε χθες στο Σύνταγμα με τη συνάδελφο Λιάνα Σπυροπούλου. Δεν τον υπάκουσε αυτή όταν ο Γ. Τσουκαλαδάκης της ζήτησε να κατέβει από τα σκαλιά της Βουλής, η κοπέλα αρνήθηκε γιατί έκανε τη δουλειά της και τότε άρχισαν τα παρατράγουδα.Ο κύριος αυτός με το κολλαγόνο κι ένας άλλος που συστήθηκε, επίσης, ως διοργανωτής ζήτησαν ταυτότητες. «Από την Αυγή είσαι και θες να μας το χαλάσεις, ταυτότητα γρήγορα», κραύγασε. Ο «Mr. Κολλαγόνο« ήθελε να δει ταυτότητα ρε φίλε. Όχι, στολή δεν φόραγε. Η Λιάνα φυσικά αρνήθηκε -αυτό έλειπε δα- και ξεκίνησε ένας διάλογος, όπως βλέπετε κι εσείς στη φωτογραφία, αρκετά έντονος.
  Τον καταλαβαίνω ωστόσο τον Γ. Τσουκαλαδάκη, τον νιώθω. Πήγαινε (και... πήγε) τόσο καλά η συγκέντρωση των #παραιτηθείτε (στη Θεσσαλονίκη είχε σκάρτα 500 άτομα) που έπρεπε να ελέγχει χίλια πράγματα. Τι να σου κάνουν ένας Ψαριανός, ένας Τζήμερος, ένας Βαρβιτσιώτης κι ένας Άδωνις μόνοι τους;...  

 http://www.koutipandoras.gr/article/o-mr-kollagono-se-rolo-xwrofylaka
O Mr Κολλαγόνο σε ρόλο χωροφύλακα Reviewed by Team on 6:21 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.