Top Ad unit 728 × 90

H Αμπερ Χερντ γύρισε στην ερωμένη της μετά τον χωρισμό με τον Τζόνι Ντεπ [εικόνες]

Ο χωρισμός του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ έπεσε σαν «βόμβα» στο Χόλιγουντ, με τις φήμες γύρω από τους λόγους διαζυγίου των δύο σταρς να ρίχνουν το φταίξιμο στην νεαρή ηθοποιό.
Σύμφωνα με τη The Mirror, η Αμπερ Χερντ είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008 με την Tasya Van Ree και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα επέστρεψε σ' εκείνη μετά τον χωρισμό της με τον Johnny Depp.
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η Amber Heard και η Tasya Van Ree είχαν παντρευτεί κρυφά πριν από 8 χρόνια και μάλιστα η 30χρονη ηθοποιός είχε αλλάξει και το επίθετό της παίρνοντας το επίθετο της Tasya και λεγόταν Amber Van Ree.
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της Amber με τον Johnny Depp ο οποίος σύμφωνα με την ίδια της πέταξε ένα iPhone και την τραυμάτισε.










Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως το ζευγάρι πραγματοποίησε ιδιωτική τελετή το 2011 στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από πολύ στενούς φίλους να παραστούν και να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός.
Η Αμπερ, όπως σημειώνει η The Mirror, δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από την Ταίσα, εξαιτίας της μη νομιμότητας της τελετής.
Ωστόσο, δεν ήταν ο γάμος που εξόργισε τον Τζόνι Ντεπ, αλλά η φιλία που συνέχιζε να διατηρεί η Αμπερ με την πρώην ερωτική της σύντροφο.


Η Aμπερ έκανε αίτηση διαζυγίου την περασμένη Δευτέρα, 15 μήνες μετά τον γάμο της με τον Ντεπ στις Μπαχάμες και τρείς ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του. Εφτασε μάλιστα στο δικαστήρι με μώλωπες για να δείξει πόσο βίαιος ήταν ο ηθοποιός μαζί της.




H Αμπερ Χερντ γύρισε στην ερωμένη της μετά τον χωρισμό με τον Τζόνι Ντεπ [εικόνες] Reviewed by Team on 4:31 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.