Top Ad unit 728 × 90

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά - "Ακρωτηριάστηκε" οδηγός delivery (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  στις 3 μετά το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο των Χανίων με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός οδηγού ντελίβερι.
Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Δραγούμη.
Υπο συνθήκες που ερευνώνται απο το Τμήμα Τροχαίας το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο νεαρός οδηγός με κατεύθυνση προς την οδό Ελ.Βενιζέλου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα.
Απο την πρόσκρουση "ακρωτηριάστηκε" το πόδι του άτυχου οδηγού, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.






Νεαρός έχασε το πόδι του όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα 65 χρόνων.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να ακρωτηριαστεί το πόδι του νεαρού οδηγού ηλικίας 30 ετών.



Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι γιατροί για περισσότερες από τέσσερις ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το πόδι του 30χρονου, οι οποίοι έκαναν μια προσπάθεια συγκόλλησης, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν όλα πήγαν καλά και αν θα παρουσιαστούν επιπλοκές.
Να σημειωθεί ότι η υγεία του 30χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο ενώ οι γιατροί έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη του ποδιού του.
Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός έχασε το πόδι του όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα 65 χρόνων.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να ακρωτηριαστεί το πόδι του νεαρού οδηγού ηλικίας 30 ετών.




 ΠΗΓΕΣ



Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά - "Ακρωτηριάστηκε" οδηγός delivery (φωτο) Reviewed by Team on 6:42 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Ενημέρωση Ψυχαγωγία... Καφεδακι! © 2014 - 2015
Powered by JonjonLive

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.